fbpx
ionicons-v5-l Gratis levering binnen nederland
ionicons-v5-l Professionele reiniging & reparatie
ionicons-v5-l 14 dagen bedenktijd

Marieke Jansen

Marieke Jansen (1990) is een ondernemer met een intense liefde voor haar producten. Marieke heeft liefde voor oude objecten gecreëerd sinds ze leerde lopen. Later in haar leven, tijdens haar studie, resulteerde dit in een grote interesse en liefde voor vintage design meubelen.

Marieke heeft interieurontwerp gestudeerd en is daarna naar de kunstacademie gegaan om ruimtelijk vormgever te worden. In 2011 begon ze al met het kopen en verkopen van meubels. Nadat Marieke in 2015 afstudeerde begon ze fulltime te werken aan MARIEKKE vintage. Haar hobby is haar baan geworden! Minstens één keer per maand probeert ze unieke stukken in heel Europa te vinden. Vaak komt ze terug met een heel busje vol nieuwe stukken.

Neem een kijkje op de persoonlijke website van Marieke Jansen; m-ariekejansen.com

Kennis

Persoonlijk contact

Voor Marieke is persoonlijk contact erg belangrijk. Ze laat zich inspireren door mensen die ze ontmoet die een eigen stijl hebben en daarom een passie met haar delen. Het is dan ook niet gek dat ze het moeilijk heeft om te stoppen met praten over vintage meubels als ze dit soort mensen ontmoet.

Teamspirit erg belangrijk bij MARIEKKE vintage. Een team waar we elkaar inspireren en aanvullen.

Noortje Schevers

Fotograaf Noortje (1990) studeerde in 2010 af als fotografisch ontwerper aan de Fotoacademie.

Noortje is geïnteresseerd in fotografie omdat ze kan spelen met licht, schaduw, kleur, lijnen en perspectief. Ze zorgt ervoor dat de materialen en stukken zo goed mogelijk worden weergegeven. Noortje kan ook een stuk tot leven brengen door een verhaal te vertellen door middel van beelden.

Naast fotografie ligt de passie van Noortjes bij interieur, styling en mode. Ze is geïnteresseerd in alles wat creatief is. Het is dan ook verbazingwekkend dat Noortje de kans krijgt om de perfecte foto te maken voor MARIEKKE vintage.

Fotografie

Met fotografie wil Noortje het product zo realistisch mogelijk weergeven. Ze probeert een realistisch beeld te creëren zodat klanten niet teleurgesteld zullen zijn. Daarom zal elk spoor van gebruik of mogelijke schade altijd worden getoond en goed beschreven op de productpagina.

Noortje bepaalt per product welke aspecten van het stuk uniek en interessant zijn om te fotograferen.

Website

Wekelijks publiceert Noortje nieuwe unieke stukken online. Daarnaast deelt ze regelmatig informatie over geweldige ontwerpers en producenten.

Instagram

Wil je ons beter leren kennen en op de hoogte blijven van nieuwe stukken en aanbiedingen? Volg ons op Instagram!

Pim Smit

Manager Operations Pim (1997) studeerde in 2018 af als Bachelor Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven. Al op jonge leeftijd was hij gefascineerd door koken en tekenen. Hij gebruikte altijd een experimentele manier van werken. Samen met zijn gevoel voor orde creëert hij een gestructureerde en iteratieve werkomgeving bij MARIEKKE Vintage. Zijn enthousiasme voor design wordt duidelijk wanneer er nieuwe vintage producten arriveren. Alle materialen, vormen en lijnen worden dan door hem bewonderd. Pim is vooral gefascineerd door tijdloze producten. Naast ontwerpen en koken haalt hij veel energie uit reizen.

About Pim

Jaap Maas

Jaap Maas (1978) bezocht al op jonge leeftijd rommelmarkten en kringloopwinkels. Via oude radio’s, bromfietsen en fietsfietsen is één passie bij hem gebleven: vinylplaten. Een tweede passie ontstond echter toen hij in 2009 Marieke ontmoette: Design meubelen. Dankzij de vele reizen die hij en Marieke maken om nieuwe vintage stukken te vinden, breidt zijn vinyl collectie nog steeds uit.

Met inmiddels jarenlange ervaring in het zoeken naar en kijken naar mooie producten weet hij als geen ander wat een stuk bijzonder en authentiek maakt. Dit, in combinatie met liefde voor de lifestyle en muziek uit de jaren 60 en 70, zorgt ervoor dat Jaap enorm veel plezier beleeft aan het zoeken en kopen van stukken voor MARIEKKE vintage. Het belangrijkste doel: ervoor zorgen dat MARIEKKE vintage een unieke vintage dealer wordt waar een unieke collectie van hoge kwaliteit een prioriteit is.

Aankopen

Kies voor kwaliteit, dat is een prioriteit van Jaap voor de collectie van MARIEKKE vintage. Daarnaast kan het team van MARIEKKE vintage ervoor zorgen dat op verzoek hele projecten van unieke stukken kunnen worden voorzien. Zo kunnen wij bijvoorbeeld stukken leveren voor een hotel of restaurant. MARIEKKE vintage houdt daarbij uiteraard rekening met het afgesproken budget. Doordat we een groot netwerk hebben binnen de EU, kunnen we in korte tijd de juiste stukken in de juiste stijl inkopen.