fbpx
ionicons-v5-l Gratis levering binnen nederland
ionicons-v5-l Professionele reiniging & reparatie
ionicons-v5-l 14 dagen bedenktijd
Marieke Jansen

Marieke Jansen

Marieke Jansen (1990) is een ondernemer met intense liefde voor haar producten. Marieke heeft sinds dat ze kon lopen al een voorliefde voor oude objecten, dit resulteerde later tijdens haar studie in een enorme liefde voor vintage design meubels. Marieke heeft interieurontwerp gestudeerd en is daarna naar de kunstacademie gegaan om ruimtelijk vormgever te worden. In 2011 begon ze al met het kopen en verkopen van meubels. Nadat Marieke in 2015 afstudeerde begon ze fulltime te werken aan MARIEKKE vintage. Haar hobby is haar baan geworden! Minstens één keer per maand probeert ze unieke stukken in heel Europa te vinden.

Neem een kijkje op het instagram account van Marieke Jansen.

2018_9_About_Noortje_Portret

Noortje Schevers

Fotografe Noortje Schevers (1990) studeerde in 2010 af als fotografisch vormgeefster. Wat fotografie voor haar zo interessant maakt is dat je kunt spelen met licht, schaduw, kleur, lijnen en perspectief. Hierdoor komen materialen en producten het best tot zijn recht. Ook kun je door middel van beeld, een verhaal vertellen waardoor een product tot leven kan komen.

Naast fotografie ligt haar passie ook bij interieur, styling, tekenen en mode. Alles wat creatief is, is leuk!

About Pim

Pim Smit

2020_11_About_Bo_Portret

Bo van Kessel

Bo (2001) studeert momenteel Bedrijfskunde. Om haar zakelijke skills uit te breiden helpt ze MARIEKKE Vintage met administratieve taken. 

Bo vindt uitdaging in het optimaliseren van processen. Ze kijkt binnen Mariekke ook mee naar het efficiënter maker van de huidige processen.

Op zondagmorgen haalt Bo heel veel energie uit een potje voetbal. In haar vrije tijd is ze te vinden in de natuur of het terras met een drankje.

Kennis

Persoonlijk contact

Voor Marieke is persoonlijk contact erg belangrijk. Ze laat zich inspireren door mensen die ze ontmoet die een eigen stijl hebben en daarom een passie met haar delen. Het is dan ook niet gek dat ze het moeilijk heeft om te stoppen met praten over vintage meubels als ze dit soort mensen ontmoet.

Teamspirit erg belangrijk bij MARIEKKE vintage. Een team waar we elkaar inspireren en aanvullen.

Fotografie

Met fotografie wil Noortje het product zo realistisch mogelijk weergeven. Ze probeert een realistisch beeld te creëren zodat klanten niet teleurgesteld zullen zijn. Daarom zal elk spoor van gebruik of mogelijke schade altijd worden getoond en goed beschreven op de productpagina.

Noortje bepaalt per product welke aspecten van het stuk uniek en interessant zijn om te fotograferen.

Website

Wekelijks publiceert het team nieuwe unieke stukken online. Daarnaast deelt ze regelmatig informatie over geweldige ontwerpers en producenten.

Instagram

Wil je ons beter leren kennen en op de hoogte blijven van nieuwe stukken en aanbiedingen? Volg ons op Instagram!