fbpx
ionicons-v5-l Gratis levering binnen nederland
ionicons-v5-l Professionele reiniging & reparatie
ionicons-v5-l 14 dagen bedenktijd

Arne Wahl Iversen secretaire in palissander

Vintage secretaire ontworpen door Arne Wahl Iversen in de jaren ’60. Deze secretaire is geproduceerd door Vildbjerg Møbelfabrik. De elegantie van deze secretaire is mede te danken aan het palissander, waarvan deze secretaire gemaakt is. Het palissander zorgt voor een indrukwekkende houttekening en een warme uitstraling.

De kast biedt opbergruimte door de 4 kleinere lades aan iedere zeide, 4 grotere lades aan de onderkant en een klep met daarachter een legplank en 2 lades. De klep en de onderste lades kunnen op slot met de bijbehorende sleutel. De secretaire is gestempeld met ‘Made in Denmark’ en genummerd met het nummer ’69’. De secretaire wordt verhoogd door een mooi palissander frame met hoge poten. De secretaire is perfect voor het opbergen van uw kleine verzamelingen of bijzondere objecten, maar ook perfect geschikt voor uw administratie of boeken.

De conditie van deze Arne Wahl Iversen secretaire

Deze secretaire is in erg goede vintage conditie. Boven op de kast is een klein brandvlekje te vinden. Verder is de secretaire volledig gereinigd en behandeld met houtolie.

 

 

Ontwerper

Arne Wahl Iversen

Producent

Vildbjerg Møbelfabrik

Design periode

1960 – 1969

Land van herkomst

Denemarken

Kleur

Bruin

Conditie

Erg goed

Materiaal

Palissander

H x B x D

110 cm x 128 cm x 42 cm

 1.240,00

1 op voorraad

  • ionicons-v5-l Gratis levering binnen Nederland
  • ionicons-v5-l Professionele reiniging & reparatie
  • ionicons-v5-l 14 dagen bedenktijd