fbpx
ionicons-v5-l Gratis levering binnen nederland
ionicons-v5-l Professionele reiniging & reparatie
ionicons-v5-l 14 dagen bedenktijd

Angelo Mangiarotti M1 eettafel in Carrara marmer voor Skipper

Angelo Mangiarotti eettafel ontworpen in 1958 voor Skipper. Deze tafel is gemaakt van Carrara marmer en heeft een bijzondere tekening door het contrast van de kleuren wit en grijs. Angelo Mangiarotti was een Italiaanse architect. Hij werd geboren in 1921 en overleed in 2012. Naast architect was Angelo Mangiarotti tevens een industrieel designer. Hij stond erom bekend dat hij nooit echt de behoeften van de gebruikers vergat. Daar hield hij altijd rekening mee. Tot grote vreugde van de gebruikers natuurlijk.

Deze Carrara marmeren eettafel heeft de modelnaam “M1”. Het blad valt perfect over de subtiel gevormde voet. Mangiarotti gebruikte zijn ervaring in de architectuur om deze tafel vorm te geven. Zo is de voet precies groot genoeg om het blad in alle gevallen genoeg te ondersteunen. Het blad ligt daarom erg stevig op de voet. Er kunnen gemakkelijk 6 personen aan de zitten.

De conditie van deze M1 Angelo Mangiarotti eettafel in Carrara marmer

De conditie van deze tafel is erg goed. Het blad is gerestaureerd en voorzien van een nieuwe beschermlaag en heeft haar originele kleur weer teruggekregen. De tafel heeft geen beschadigingen, scheuren of chips. De tafel beschikt over de originele anti-slip matjes voor tussen het blad en de voet.

Ontwerper

Angelo Mangiarotti

Producent

Skipper

Land van herkomst

Italië

Design periode

1958

Materiaal

Carrara Marmer

Conditie

Erg goed

Kleur

Grijs, Wit

H x Diameter

73 cm x 130 cm

Hoogte onderkant tafelblad

69 cm

 7.500,00

Uitverkocht

  • ionicons-v5-l Gratis levering binnen Nederland
  • ionicons-v5-l Professionele reiniging & reparatie
  • ionicons-v5-l 14 dagen bedenktijd