fbpx
ionicons-v5-l Gratis levering binnen nederland
ionicons-v5-l Professionele reiniging & reparatie
ionicons-v5-l 14 dagen bedenktijd

Verzend informatie

Wij verzenden onze items over de hele wereld, en doen dit met veel zorgvuldigheid. Om je te verzekeren van onze hoge kwaliteit zorgen we dat het item erg goed verpakt wordt.

We proberen het item zo snel mogelijk bij je te bezorgen met behulp van onze betrouwbare transportpartners. De gemiddelde levertijd is 1 tot 2 weken binnen Nederland en België, hierover houden we u altijd goed op de hoogte.

De verzendkosten voor Nederlands zijn €0,-, de verzendkosten voor de landen hieronder worden automatisch berekend in onze winkelmand op de website: België, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, Polen, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Portugal.

De verzendkosten zijn voor begaande grond leveringen door 1 persoon, neem contact met ons op over leveringen op verdiepingen. Bij leveringen van grotere items vragen wij uw ondersteuning.

Bij retournering binnen 14 dagen, worden de gehele verzendkosten in rekening gebracht. Voor meer informatie, zie onze algemene voorwaarden.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en staat uw land niet in de lijst, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

    Your name (required)

    Your email (required)

    Your phone number (required)

    Subject

    Your message